• Nordiska Gruppen

    Vi utvecklas med våra kunder

Boendestöd

Nordiska Gruppen bedriver ett modernt och utvecklande boendestöd där du får hjälp att skapa och upprätthålla en fungerande tillvaro. Vi använder förtydligande metoder samt kognitivt stöd. Vi sätter gemensamt med kund upp planeringen kring stödet och tar ett steg i taget för att nå delmålen. För oss är det viktigt att våra kunder känner att dom har ett inflytande och påverkan i sin situation.
Företaget värdesätter att skapa samhällsnytta av samhällets resurser samt ta ett ansvar för att skapa plats åt alla i samhället.

Vi håller oss uppdaterade med det senaste inom området och har en modern hållning till digitala lösningar. Boendestödjarna finns alltid tillgängliga per telefon/videosamtal under arbetstid när de inte är med kunder. Enligt önskemål möts vi upp i ditt hem alternativt någon annanstans.

Vi strävar hela tiden efter att utvecklas som verksamhet och anpassar våra arbetssätt efter individens behov. Våra boendestödjare arbetar tätt ihop i mindre grupper och vi på Nordiska gruppen lägger stor vikt vid att erbjuda ett modernt stöd med hög kvalitet på dina villkor.

Personal

Våra boendestödjare har erfarenhet samt ett stort engagemang och ett genuint intresse för att arbeta med människor. Samtliga chefer och arbetsledare har varit med från företagets start och arbetsledaren är spindeln i nätet. Våra boendestödjare arbetar självständigt och detta anses vara ett krav vid anställning hos oss. Våra kunder ska kunna lita på sin boendestödjare

Socialt Ansvar

Nordiska Gruppen engagerar sig gärna tillsammans med sitt systerbolag Nordisk omsorg inom flera samhällsnyttiga områden. Läs mer om Nordisk omsorg här NHO.

2018 hade vi ett samarbete med Fryshuset och SVOK (Svensk Vård och Kompetensutveckling) kring nyanlända ungdomar. Vår vd Ravi genomför regelbundet föreläsningar om hur hans livsval fick honom att lära sig svenska på 8 månader, påbörja sitt arbetsliv i ett nytt land och hur hans liv som framgångsrik entreprenör med flertalet företag ser ut idag. Föreläsningarna ger hopp men även tydlighet kring vad som krävs i Sverige och lyfter individernas möjligheter. Att ge tillbaka till samhället och poängtera allas vårt bidrag till landets utveckling är grundtanken i föreläsningen som sker kostnadsfritt. Vill ni boka in en föreläsning så kan ni boka HÄR (lägg in länk till mailadressen med vår infomail)

Under 2018 deltog vi i Stockholm stads projekt för att bryta social isolering bland äldre. Ett projekt som varade under ett års tid med mycket sång och träffar.



Nordiska gruppen

Kontor
Ärvingevägen 5
164 46 Kista
Telefon: Tel: 08-85 80 40
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


orgnummer: 559109-9832