Boendestöd

Boendestöd

Nordiska Gruppen bedriver ett modernt och utvecklande boendestöd där du får hjälp att skapa och upprätthålla en fungerande tillvaro. Vi använder förtydligande metoder samt kognitivt stöd. Vi sätter gemensamt med kund upp planeringen kring stödet och tar ett steg i taget för att nå delmålen. För oss är det viktigt att våra kunder känner att dom har ett inflytande och påverkan i sin situation.


Nordiska gruppen kan bland annat erbjuda dig hjälp med att ansöka om insatser i form av bostad, arbetsförmedling och rehabilitering. Det kan vara att räkningar betalas i tid, att du uppfyller och upprätthåller de krav som ställs för att få ett eget boende. Eller i att ta och upprätthålla kontakt med sjukvård, skuldrådgivning eller daglig verksamhet. Vi anpassar oss efter dina insatsbehov.

Vi är ett boendestöd som håller sig uppdaterat med det senaste inom området och har en modern hållning till digitala lösningar. Boendestödjarna finns alltid tillgängliga per telefon/videosamtal under arbetstid när de inte är med kunder. Enligt önskemål möts vi upp i ditt hem alternativt någon annanstans.

Att ansöka om boendestöd

Du ansöker om boendestöd hos en biståndshandläggare på din stadsdelsförvaltning eller kommun. Med biståndshandläggaren diskuterar och ansöker du om vilken hjälp och stöd du behöver. Sedan får du ett beslut om vilka insatser som är beviljade, och möjlighet att välja utförare som du önskar.
Ansök om boendestöd inom Stockholm stad här:

Ansök HÄR

Boendestöd är kostnadsfritt!

Nordiska gruppen

Kontor
Ärvingevägen 5
164 46 Kista
Telefon: Tel: 08-85 80 40
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


orgnummer: 559109-9832